zaterdag 8 september 2012

Agenda: september

Net terug van een welverdiende vakantie in Boedapest, waarvan ik hier volgende week natuurlijk nog een verslagje zet. September wordt een drukke maand. Er staat van alles te gebeuren waar ik alvast erg naar uitkijk. Een kort overzichtje!

Morgen, 9 september, lees ik enkele gedichten voor op het Multi Culti Festival Sintenbuurt in de Rector Baptistlaan in het Nederlandse Eindhoven. Dit samen met andere dichters van Guerilla Poëzie, uit verscheidene hoeken van Nederland en België, met onder meer de Antistresspoweet, Derrel Niemeijer, singer-songwriter Iris Penning, Daan Taks en Martin M Aart de Jong. Het is van 14u tot 18u en volledig gratis!

Donderdag 13 september doe ik ongeveer hetzelfde op de zoooveelste editie van De Muzeval in Den Hopsack, een free podium voor dichters. Iedereen is welkom, zowel op als voor het podium.

Volgende week zondag 16 september is het de allerlaatste editie van het populaire Antwerpse literaire festival ZuiderZinnen. Grote namen als Jeroen Olyslaegers, Bart Van Loo, Vitalski, Antje De Boeck, Bernard Dewulf, Ernst Löw, Geert Briers, Kristien Hemmerechts, Maarten Inghels, Rick De Leeuw, Nigel Williams, Nabil Khazzaka en Tom Naegels zullen op verschillende locaties hun ding komen doen. Net als op een muziekfestival wordt dat dus serieuze keuzes maken en van de ene locatie naar de andere snellen! Ikzelf ga ook iets brengen, dit in het Caffè Internazionale, waar ook onder meer Jeroen Olyslaegers en Tom Naegels staan! Prijs voor de hele dag is €6.

De dag nadien, op 17 september, is het weer Stand-Up Tragedy tijd, deze keer in Mortsel. Voor meer informatie kijkt u best even naar de Facebook-pagina. Ook Ernst Löw, Irène Vervliet, Martinus Wolf, Alain Hubert enzovoort enzoverder zullen weer van de partij zijn!

En dan is er natuurlijk het langverwachte TrixTrax-Fest, opener van het nieuwe Trix-Trax jaar! Op donderdag 20 september spelen de onvolprezen bands Vincent & Jules, Interesting Television Programs, The Dukes, Reiziger en BRNS zo maar eventjes GRATIS in Trix! Dit mag u natuurlijk absoluut niet missen!

Tot slot nog even een link naar de website van Sint-Cordula in Schoten, waar ik twee jaar heb gestudeerd en in 2004 ben afgestudeerd. De school zet mij deze maand als oud-leerling in de schijnwerper, en dat is natuurlijk zeer leuk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten