woensdag 31 oktober 2012

Happy Halloween!

Happy Halloween everyone!



Aan iedereen die mijn boek ondertussen heeft besteld, een dikke merci! Hopelijk genieten jullie van het verhaal, waarin Yves een zombiefilm wil maken waarin het monster de buik van zijn blonde bruid openrijt en met haar darmen de kerstboom versiert, een volledig politiekorps kan vellen met één vuistslag en enkel kan worden afgeschrikt door de zombieverschrikker die de buurman van de blondine om de hals draagt. Gelukkig zijn zelfs de plannen om deze film te maken louter fictie, al zou een horrorfilm waarin een oud vrouwtje door haar eigen traplift wordt verbrijzeld of waarin de superzombie een Mexicaan met chilipeper en zout oppeuzelt, wel goede televisie opleveren!

Op 1 december treed ik trouwens enkele malen op, dit tijdens de Verouderingsdag van de Eindhoofse dichter Derrel Niemeijer. Ik zal enkele teksten voorlezen, een passage uit Als een Ballon voordragen en het publiek tot in de hoogste graad van irritatie brengen door samen met mijn compagnon VRV enkele gruwelijke songs van Copro vs VRV op hen los te laten.



Geniet nog van Halloween en het verlengde weekend, al dan niet met een gepast muziekje op de achtergrond! Want tenslotte moeten we in 2012 onze jaarlijkse fun met Sinner's Day missen... Hopelijk wordt met onderstaande nummer de pijn alvast wat verzacht!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten